Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
10/12/2012

Απάντηση του Γ.Πάντζα σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα Σαββατοκύριακο»

Αναφορικά με το ολοσέλιδο αφιέρωμα του δημοσιογράφου Η. Κανέλλη, στα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο, για τον Βουλευτή Αττικής Γιώργο Πάντζα, επισημαίνονται τα εξής:

Σχετικά με την διαδικασία εκλογής του νέου Κεντρικού Οργάνου, επιλογή του Βουλευτή Αττικής ήταν να μην κάνει χρήση της απευθείας «αριστίνδην» εκλογής του στην  Κεντρική Επιτροπή, αλλά να θεσει υποψηφιότητα εκλογής με σταυρό προτίμησης.

Επίσης, επισημαίνεται  ότι η μη εκλογή του οφείλεται στο γεγονός της εφαρμογής της ποσόστωσης των γυναικών και των περιφερειών, η οποία ορθώς συμπεριλήφθηκε στη διαδικασία για την εκλογή του νέου οργάνου, μιας και αποτελεί βασική πολιτική αρχή για την πληρέστερη και πλουραλιστική εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ.

Επισημαίνεται δε, ότι είναι ένας από τους πιο δραστήριους βουλευτές με αυξημένη κοινοβουλευτική δράση και συνεχή παρουσία στους κοινωνικούς – λαϊκούς αγώνες μέσα από την Αριστερά, για την Αριστερά.

Τέλος, η πετυχημένη πορεία του στο θέατρο και τον κινηματογράφο είναι γνωστή σε όλους, γεγονός που ακυρώνει το όποιο επιχείρημα περί αυτοπροβολής.

To Γραφείο Τύπου