Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
13/12/2012

Ο βουλευτής του Σύριζα- Εκμ Χρήστος Καραγιαννίδης εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων στα καταστήματα της εταιρείας S.S.P. (Ritazza)

Χαιρετίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στα καταστήματα της εταιρείας του S.S.P. Με αγωνιστικότητα, αποφασιστικότητα και δυναμισμό δίνουν ένα πρώτο δείγμα της αποφασιστικότητάς τους να μη γίνουν τα επόμενα θύματα της αυθαιρεσίας και της ασυδοσίας της εργοδοσίας. Μιας εργοδοσίας που προχωρά στη μεταβίβαση του έργου σε άλλη εταιρεία εστίασης του αεροδρομίου χωρίς καμιά κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζόμενων, όπως προβλέπει ο νόμος.

Διεξάγουν έναν αγώνα για να δηλώσουν ότι οι εργαζόμενοι αντιστέκονται σε εκβιασμούς, τρομοκρατία και τετελεσμένα γεγονότα.

Το συνδικάτο έχει προκηρύξει για σήμερα, 13 Δεκεμβρίου, τετράωρη στάση εργασίας (12.00-16.00) στα καταστήματα της εταιρείας S.S.P. διεκδικώντας να σταματήσουν οι μειώσεις μισθών και οι απολύσεις, να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και να μην υπάρξει αλλαγή στις υπάρχουσες συμβάσεις από το νέο εργοδότη.

Η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη θα είναι οι εγγύηση για την επιτυχία του αγώνα τους!

Χρήστος Καραγιαννίδης