Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
02/01/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

Ο περιορισμός της έρευνας για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ αποκλειστικά στο πρόσωπο του κ. Παπακωνσταντίνου αποσκοπεί στο να οδηγήσει την όλη υπόθεση σε μια ελεγχόμενη εκτόνωση καθώς  και στο να συγκαλυφθούν οι ευθύνες και των υπολοίπων εμπλεκομένων προσώπων

Ο ελληνικός λαός  δεν ξεχνά ότι ο κ. Βενιζέλος παρακρατούσε στο σεντούκι του επί μήνες τη λίστα , πως ο κ. Παπανδρέου γνώριζε για την ύπαρξη της και την μη αξιοποίηση της και πως ο κ. Στουρνάρας σύρθηκε στο να αναζητήσει την αυθεντική λίστα κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή ύστερα από τρείς ολόκληρους μήνες .

Ο ελληνικός λαός δεν περιμένει από αυτούς που συγκάλυψαν την υπόθεση της SIEMENS  να αποκαλύψουν την αλήθεια. Eίναι άλλωστε αυτοί που κατασκεύασαν το νόμο περί  ευθύνης υπουργών για να παραγράφονται οι ευθύνες των πολιτικών προσώπων .

Παρακολουθούμε επίσης  τις τελευταίες ημέρες τις ανυπόστατες διαρροές-κατηγορίες εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Πρόκειται για έναν  ένοχο πανικό που δεν πείθει κανέναν. Τους λέμε για άλλη μια φορά, πως δεν μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου και πως αυτοί που εξέθρεψαν τη διαφθορά δεν μπορούν να ξανακοροιδέψουν  τον ελληνικό λαό. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν .

 

To Γραφείο Τύπου