Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
11/01/2013

Συνάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Κ. Μπάρκα με αντιπροσωπεία του Σωματείου Πρώην Εργαζομένων στα Κλωστήρια Πρέβεζας, με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας και αντιπροσωπεία του Σωματείου Πρώην Εργαζομένων στα Κλωστήρια Πρέβεζας, με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Κοκκόρη. Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα πρόβληματα των εργαζομένων, που προκύπτουν από την κατάργηση της ειδικής επιδότησης ανεργίας στο πλαίσιο του Μεσοπρόθεσμου και παρά τις διαβεβαιώσεις για την συνέχισή της. Παράλληλα οι πρώην εργαζόμενοι, εγκλωβισμένοι σε εγκυκλίους του ΙΚΑ, ζήτησαν την κατάργηση όλων των διατάξεων και των εγκυκλίων που τους απομακρύνουν την δυνατότητα θεμελίωσης πλήρους σύνταξης.

Αποτελεί στοιχειώδη υποχρέωση της κυβέρνησης και του Υπουργείου, να σταματήσουν την επίθεση στα δικαιώματα, τόσο των πρώην εργαζομένων στα Κλωστήρια, όσο και όλων όσων θίγει και φτωχωποιεί η εφαρμοζόμενη πολιτική. Ο αγώνας και τα αιτήματα των πρώην εργαζομένων στα Κλωστήρια πρέπει και θα δικαιωθεί με την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη όλων μας.

Η κοινωνική πλειοψηφία θα νικήσει.

To Γραφείο Τύπου