Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
18/01/2013

Απάντηση του Θ.Δρίτσα στο σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη διατήρηση στο προσωπικό αρχείο του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου

«Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»!

Αυτή είναι η ανταπάντηση του Θοδωρή Δρίτσα, Βουλευτή Α΄ Πειραιά και Νησιών και Υπεύθυνου Τομέα Άμυνας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, στο σημερινό (18/3/2013) σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τη διατήρηση στο προσωπικό αρχείο του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου άκρως απόρρητων εγγράφων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Συμπληρώνει ο Θοδωρής Δρίτσας:

«Το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρός του, όταν βρίσκονται στα δύσκολα, συνηθίζουν να επιστρατεύουν ευρήματα ειρωνικής κακότητας για να καλύψουν τις αμαρτίες τους και την αμηχανία τους. Δεν φταίμε εμείς που εξαιτίας του βουλιμικού παρορμητισμού του, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτέθηκε τόσο πολύ χτες το βράδυ στη Βουλή.

Όμως, άλλο το χιούμορ και άλλο η πονηριά.

Ας τα αφήσουν, λοιπόν, αυτά και ας ξεκαθαρίσουν δυο πράγματα:

-ποιος νόμος τους δίνει το ελεύθερο να κρατούν στο σπίτι τους απόρρητα έγγραφα υψηλής διαβάθμισης, έστω και σε φωτοτυπίες;

-θα εξηγήσουν στην ελληνική κοινωνία από ποιόν πήραν την άδεια να ασκούν εξουσία επί δεκαετίες εντελώς αυθαίρετα και ανεξέλεγκτα;». 

To Γραφείο Τύπου