Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
12/02/2013

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ στη σημερινή συγκέντρωση συμπαράστασης στους διωκόμενους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με επικεφαλής τα μέλη της ΚΕ και του τμήματος εργατικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μπασιούκα Μάρκο και Καλομοίρη Γρηγόρη παραβρέθηκε στη σημερινή συγκέντρωση-συμπαράσταση στους διωκόμενους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.

Η αντιπροσωπεία του  ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εξέφρασε την αλληλεγγύη και υποστήριξη του κόμματος στους διωκόμενους συνδικαλιστές, κατήγγειλε την κυβέρνηση και τον Υπουργό Εργασίας για την τρομοκρατία και τις χαλκευμένες κατηγορίες εναντίον των εργαζομένων δηλώνοντας ότι ο μόνος δρόμος για την ανατροπή της τρικομματικής μνημονιακής κυβέρνησης είναι η ενότητα και ο αγώνας των εργαζομένων.

Επίσης, δήλωσαν την πρόθεση και τη διαθεσιμότητά τους να καταθέσουν σαν μάρτυρες υπεράσπισης τόσο αυτοί όσο και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Καραγιαννίδης Χρήστος και Μπάρκας Κώστας, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στην τρομοκρατική και βίαιη επίθεση της αστυνομίας εναντίον των εργαζομένων στις 4 Φλεβάρη στο Υπ. Εργασίας.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Οι εργαζόμενοι θα απαντήσουν μαζικά, μαχητικά και δημοκρατικά στη μεγάλη πανεργατική απεργία στις 20 Φλεβάρη.

To Γραφείο Τύπου