Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου
08/04/1999

Περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΝ στη Βαρβάκειο Κεντρική Αγορά

O Πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος, επικεφαλής κλιμακίου του Συνασπισμού περιόδευσε σήμερα στη Βαρβάκειο Κεντρική Αγορά της Αθήνας.

Μετά την περιοδεία, ο Πρόεδρος του ΣΥΝ δήλωσε:

"Στην αγορά φαίνονται οι συνέπειες της πολύχρονης λιτότητας και της μείωσης των εισοδημάτων των μισθωτών, των συνταξιούχων, όλων εκείνων που δεν μπορούν και δεν έχουν. Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης δίνει υπέρμετρα κέρδη σε λίγους και καταδικάζει τους πολλούς σε διαρκείς περιορισμούς και πιέσεις.

Στην αγορά επίσης φαίνεται η συνέπεια του κακού κλίματος που υπάρχει λόγω και του πολέμου που έχει αρχίσει στη Γιουγκοσλαβία. Δεν έχει ζωντανέψει η αγορά. Αυτό το κλίμα δεν είναι υγιές. Και η οικονομική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση δεν μπορεί διαρκώς να καταδικάζει τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού σε στερήσεις και σε περιορισμούς.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλό Πάσχα, ειρήνη στον κόσμο, γιατί αυτός ο πόλεμος είναι και παράλογος και καταστροφικός. Ανάσταση στην ελπίδα της ειρήνης, ανάσταση σε όλους εκείνους οι οποίοι παλεύουν για μια καλύτερη προοπτική ολόκληρης της ανθρωπότητας".

To Γραφείο Τύπου