Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου
06/07/1999

Συνάντηση του Ν.Κωνσταντόπουλου με το Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ

Με τον Πρόεδρο του ΣΥΝ Νίκο Κωνσταντόπουλο συναντήθηκε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ στα πλαίσια των επαφών που πραγματοποιεί με τους αρχηγούς των κομμάτων .

H συνάντηση έγινε σε θερμό και φιλικό κλίμα. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ έθεσε τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Αυτοδιοίκηση. Επεσήμανε την ανάγκη η Αυτοδιοίκηση να ασκεί όλες τις αρμοδιότητες σε τοπικό επίπεδο, της αναδιοργάνωσης των οικονομικών σχέσεων Αυτοδιοίκησης και κράτους, της στήριξης των νέων Καποδιστριακών Δήμων και την άμεση αντιμετώπιση των πολλών συσσωρευμένων προβλημάτων της.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ δήλωσε ότι είναι σημαντική η πρωτοβουλία της ΚΕΔΚΕ για την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών και τόνισε ότι απαιτείται η καθιέρωση της περιφερειακής Αυτοδιοίκησης .

Επεσήμανε τη σημασία της πρότασης για κοινές επιτροπές της ΚΕΔΚΕ και του Υπουργείου Εσωτερικών για τα σοβαρά προβλήματα της Αυτοδιοίκησης και δήλωσε την συμπαράσταση και την συμμετοχή του ΣΥΝ στον αγώνα της, για ισχυρή Αυτοδιοίκηση εν όψει του 21ου αιώνα.

Το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού

To Γραφείο Τύπου