Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
12/06/2013

Στον Βόλο αύριο ο Αλέξης Τσίπρας

Αυτοί έχουν βαλθεί να μας καταργήσουν όλους. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να τους καταργήσουμε δια παντός. Αυτοί με τις πολιτικές τους κάθε μέρα διαμορφώνουν το πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον προς όφελος  των συμφερόντων που τους καθοδηγούν. Εμείς λέμε ότι δεν χρειάζεται να μας σώζουν άλλο. Αποφασίζουμε να σωθούμε μόνοι μας. «Το λουκέτο στην ΕΡΤ είναι θέμα δημοκρατίας και αποτελεί πλήγμα στην ελευθερία του λόγου. Η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το πολίτευμά μας», είπε σήμερα ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, και κάλεσε όλους τους εργαζομένους της χώρας να αγωνιστούν πλάι στους εργαζομένους της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης σε όλα τα κτίρια της ΕΡΤ σε όλη τη χώρα.

Αύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στον Βόλο που είναι «στο πόδι» από τη στιγμή που ο μνημονιακός κυβερνητικός εκπρόσωπος, πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ, μετέφερε την απόφαση του μνημονιακού πρωθυπουργού Σαμαρά για λουκέτο στην ΕΡΤ, και στην ΕΡΑ Βόλου.

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνει η Ν.Ε. Μαγνησίας στην παραλία στις 20.15 θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την κοινωνική και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις που ξεχείλισαν το ποτήρι, και υποβάθμισαν ακόμη περισσότερο, την ήδη υποβαθμισμένη δημοκρατία, στήνοντας  την χώρα μπροστά σε ένα θεσμικό πραξικόπημα.

Το επόμενο διάστημα, είναι κρίσιμο γι΄ αυτή την ανάπηρη δημοκρατία που μας ετοίμαζαν από καιρό. Ηρθε η ώρα να την υπερασπιστούμε, για να την παραδώσουμε γιατρεμένη στα παιδιά μας. Είναι στο χέρι μας, αν το πιστέψουμε.

Να είμαστε όλοι εκεί για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, της ελευθερίας της έκφρασης και της κοινωνικής συνοχής.

Κι αν ο καιρός είναι άστατος, δεν θα φοβηθούμε, όπως δεν φοβηθήκαμε μέχρι τώρα. Θα μπούμε στο πανεπιστημιακό κτίριο «Παπαστράτος» και θα τα πούμε εκεί.

To Γραφείο Τύπου