Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
08/08/2013

Δήλωση του Μιχάλη Κριτσωτάκη, βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Οι μνημονιακοί υπουργοί Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζουν να «κοροϊδεύουν τον κόσμο» με την ανακοίνωσή τους για τον ιατρικό τουρισμό.

Η υπουργός Τουρισμού καθʼ όλη την διάρκεια της θητείας της, κατά τακτά διαστήματα, αναγγέλλει νομοθετικές πρωτοβουλίες για ειδικές μορφές τουρισμού, μεταξύ των οποίων και για τον ιατρικό τουρισμό, χωρίς να έχει κάνει μέχρι σήμερα τίποτα απολύτως!

Αντίθετα, προώθησε πρόσφατα νομοσχέδιο για τον τουρισμό, που ψήφισε η μνημονιακή πλειοψηφία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με το οποίο εκχωρεί τα πάντα στο μεγάλο τουριστικό, κυρίως ξενοδοχειακό, κεφάλαιο.

Ο υπουργός Υγείας συνεχίζει με εντονότερους ρυθμούς και ιδιαίτερο πάθος την κατεδάφιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, κλείνοντας και συγχωνεύοντας μονάδες υγείας, απολύοντας γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Κι ενώ λοιπόν η ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη στη χώρα υποβαθμίζεται συνεχώς η κα. Κεφαλογιάννη κι ο κ. Γεωργιάδης εξαγγέλλουν μελλοντική Υπουργική Απόφαση για την είσοδο της χώρας στην παγκόσμια αγορά του ιατρικού τουρισμού!

Έλεος πια!

Αυτή η μνημονιακή κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου είναι επικίνδυνη για τη χώρα και τον ελληνικό λαό και πρέπει να φύγει!

Καλούμε τον ελληνικό λαό, με την πάλη και τους καθημερινούς αγώνες του, να σταματήσει την πορεία της χώρας προς την καταστροφή, που μας οδηγεί η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και με την ψήφο του να ανοίξει το δρόμο για μια κυβέρνηση της Αριστεράς με πρωταγωνιστή τον ΣΥΡΙΖΑ.    

To Γραφείο Τύπου