Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
29/08/2013

Δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, βουλευτή Βʼ Αθήνας και Υπεύθυνου ΕΕΚΕ Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, για τις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα

Στις 6 Νοεμβρίου 2012, στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο, ο κ. Στουρνάρας είχε δηλώσει:  «Έχουμε, ήδη, διανύσει το μεγαλύτερο μέρος αυτής της προσπάθειας, τα 2/3, περίπου.»

Στις 29 Ιανουαρίου 2013, σε συνέντευξή του στο BBC, ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι «είμαστε στα δύο τρίτα του δρόμου προς το στόχο μας».

Στις 24 Απριλίου 2013, στο πλαίσιο εκδήλωσης του ΙΟΒΕ, ο κ. Στουρνάρας ανέφερε «ότι έχει διανυθεί πάνω από τα 2/3 του απαιτούμενου δρόμου για τη δημοσιονομική σταθερότητα».

Σήμερα, 29 Αυγούστου 2013, ο κ. Στουρνάρας, μιλώντας «από την καρδιά του»,  δήλωσε: «Ο λογαριασμός βγαίνει …  έχουμε καλύψει τα 2/3 της διαδρομής». 

Μετά, λοιπόν, από 10 μήνες και σειρά μέτρων μέσα από πολυνομοσχέδια για τις δόσεις του Μνημονίου που επέτειναν την κοινωνική καταστροφή, ο κ. Στουρνάρας, σαν το συμπαθέστατο χαμστεράκι στη ρόδα, βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια!

To Γραφείο Τύπου