Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
29/08/2013

Δήλωση του Δημήτρη Στρατούλη, βουλευτή Β' Αθήνας και υπευθύνου της ΕΕΚΕ Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, στην απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ

Στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ παραβρέθηκε κλιμάκιο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τους Δημήτρη Στρατούλη, βουλευτή Βʼ Αθήνας, και Μαρία Μπόλαρη, βουλευτίνα Αʼ Αθήνας. Ο Δημήτρης Στρατούλης έκανε στους δημοσιογράφους την εξής δήλωση:

Οι διαθεσιμότητες δημοσίων υπαλλήλων είναι απολύσεις –καθαρές απολύσεις. Η κυβέρνηση τις προωθεί κατʼ επιταγή της τρόικα, διαλύοντας ανθρώπινες ζωές, αλλά και ολόκληρες κοινωνικές υπηρεσίες που μέχρι σήμερα εξυπηρετούσαν λαϊκές ανάγκες. Η ανατροπή της κυβέρνησης, της τρόικας και των μνημονίων τους είναι πλέον προϋπόθεση επιβίωσης για τον λαό και τη χώρα μας.

Προειδοποιούμε την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου να μην τολμήσει –κυριολεκτικά να μην τολμήσει– να προχωρήσει και πάλι στο αντιδημοκρατικό μέτρο πολιτικής επιστράτευσης απεργών, γιατί πλέον δεν θα βρει μπροστά της μόνο τους ίδιους αλλά και τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ και ολόκληρο τον λαό.

To Γραφείο Τύπου