Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
08/10/2013

Ανακοίνωση Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το καταγγελθέν περιστατικό εκβιασμού στο νοσοκομείο «Σωτηρία»

Με γκεμπελικού τύπου μεθοδεύσεις ο Υπουργός Υγείας προσπαθεί αξιοποιώντας ένα μεμονωμένο, απαράδεκτο και απόλυτα καταδικαστέο  περιστατικό να συκοφαντήσει τους αγώνες των χιλιάδων υγειονομικών και όσων αντιστέκονται στη διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας που ο ίδιος φανατικά και καθʼ υπόδειξη της τρόικας προωθεί.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα και με φαιδρό τρόπο ο κ. Γεωργιάδης επιδιώκει να συνδέσει τον συγκεκριμένο συνδικαλιστή με τον χώρο της αριστεράς, όταν είναι γνωστό ότι ο συλληφθείς επανεξελέγη πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Σωτηρία με τους ψήφους της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ μόλις πριν πέντε μήνες.

Πληροφορούμε λοιπόν τον Υπουργό Υγείας πως τα ψέματά του τα οποία συνηθίζει αφειδώς να εκστομίζει στις συχνές εμφανίσεις του στα κανάλια και όχι μόνο, έχουν κοντά ποδάρια και δεν είναι ικανά να σπιλώσουν και να αναστείλουν την πάλη του ελληνικού λαού για να μην κλείσουν νοσοκομεία και υγειονομικές μονάδες, ενάντια στα χαράτσια για φάρμακα, νοσηλεία και εξετάσεις, στην ιδιωτικοποίηση της υγείας και την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, για την ανατροπή των αντικοινωνικών πολιτικών που τόσο ευλαβικά εφαρμόζει.

Ας γνωρίζει ο κ. Γεωργιάδης ότι η μεγάλη επιχείρηση αποπροσανατολισμού που σχεδιάζει προκειμένου να περάσει τους μνημονιακούς σχεδιασμούς για διάλυση και πλήρη ιδιωτικοποίηση του δημόσιου συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας δεν θα πετύχουν!

Τμήμα Υγείας