Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου
20/02/1998

Το Γραφείο Τύπου για τον Μουσταφά Μουσταφά

20 Φεβρουαρίου 1998

Με αφορμή τις επιθέσεις που δέχεται από ορισμένους κύκλους ο βουλευτής του ΣΥΝ Μουσταφά Μουσταφά, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΝ τονίζει:

H παρουσία εντός και εκτός Βουλής του βουλευτή του ΣΥΝ Μουσταφά Μουσταφά αποτελεί την καλύτερη απόδειξη των δυνατοτήτων που υπάρχουν για ανάδειξη αυθεντικών εκπροσώπων της μειονότητας που δρουν υπεύθυνα ως ΄Ελληνες πολίτες και εκπρόσωποι του συνόλου του λαού της Θράκης, ενώ ταυτοχρονως υπερασπίζονται τη διαφορετικότητά τους. Η παρουσία του αποδεικνύει ότι η καλύτερη προστασία της Θράκης είναι οι άνθρωποί της, η πολυπολιτισμική της κοινωνία και η ανάπτυξή της προς όφελος του συνόλου των πολιτών σε συνθήκες ισονομίας, χωρίς διακρίσεις.

Τις τελευταίες ημέρες ο βουλευτής του κόμματός μας έχει καταστεί στόχος επιθέσεων ακραίων κύκλων οι οποίοι μπορούν να επιβιώσουν μόνο μέσα σε συνθήκες έντασης και διχασμού. Ο Μουσταφά Μουσταφά δεν χρειάζεται τη δική μας συνηγορία. Του αρκεί η εμπιστοσύνη των κατοίκων της Θράκης, μειονοτικών και μη, που ανήκουν μάλιστα σε ένα ευρύτατο πολιτικό και κοινωνικό φάσμα. Αυτοί έχουν ιδία αντίληψη των θετικών επιδόσεων από τη νηφάλια και ουσιαστική παρουσία του βουλευτή μας.

Ο ΣΥΝ θεωρεί τιμή του το ότι έχει στις τάξεις του τον Μουσταφά Μουσταφά

To Γραφείο Τύπου