Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
01/11/2013

ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10.30 ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΥΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΟΥ - ΩΡΑ 10.30 π.μ.

Η ακραία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αφού πρώτα με τις μνημονιακές πολιτικές της έβαλε λουκέτο σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επιχειρεί τώρα να «ξηλώσει» ακόμα και την κυριακάτικη αργία, τσακίζοντας τα δικαιώματα των εργαζομένων και κάνοντας ένα ακόμα δώρο στο μεγάλο κεφάλαιο.

Επιπλέον,  εμπαίζουν τον ελληνικό λαό όταν επικαλούνται για την εφαρμογή του μέτρου την ανάγκη ενίσχυσης της αγοράς, αυτοί που με τις άγριες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις έχουν αφαιρέσει κάθε καταναλωτική δυνατότητα από τους εργαζόμενους.

Η καταστροφή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, οι απολύσεις, τα λουκέτα στην αγορά, η κατεδάφιση του δημόσιου συστήματος υγείας και η εξαθλίωση του κόσμου της εργασίας αποτελούν τον πυρήνα της ασκούμενης πολιτικής του σάπιου δικομματισμού.

Όμως θα μας βρουν μπροστά τους. Αντιστεκόμαστε ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, αγωνιζόμαστε για την ανατροπή τους.

Τμήμα Εργατικής Πολιτικής