Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
19/11/2013

Αποσπάσματα συνέντευξης του Δ. Παπαδημούλη στον ρ/σ Real FM (Σερ. Κοτρώτσος)

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM (Σερ.Κοτρώτσος), ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

- Δημιουργείται η εντύπωση ότι σπεύδει προς το ΣΥΡΙΖΑ όλο το παπανδρεϊκό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ, κάτι που φαίνεται να το αποδέχεστε και να ανοίγετε διαύλους επικοινωνίας μαζί του...Υπάρχει σε εξέλιξη όντως κάποιο σχέδιο ή θα πείτε «όχι» σε όσους ψήφισαν και στήριξαν μνημονιακές πολιτικές;

Μας ενδιαφέρει πριν από όλα η ισχυροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ -και του κύρους του, και της επιρροής του, και του ηθικού του πλεονεκτήματος, και του προγράμματός του- μέσα στην κοινωνία και στους πολίτες. Αν απλώς γίνουμε η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για την ανακύκλωση του ίδιου πολιτικού προσωπικού, μεταστεγασμένου πια, δεν θα έχουμε κάνει και την επιτυχέστερη επιλογή. Κριτήριο για εμάς, για τις όποιες συνεργασίες κάνουμε, πριν ή μετά τις εκλογές, θα είναι, όχι μόνο η στήριξη ενός προγράμματος και μιας ηγεσίας που είναι απαραίτητα για να αλλάξουμε ρότα, αλλά και η έξωθεν καλή μαρτυρία. Η εικόνα δηλαδή και η γνώμη που έχει η κοινωνία για τους ανθρώπους που θέλουν να μας πλησιάσουν, εγκαταλείποντας προηγούμενες επιλογές που τις θεωρούν λανθασμένες. Ωστόσο, αυτή η αξιολόγηση θα γίνει στην ώρα της από τα συλλογικά μας όργανα και σε επαφή με το κοινό αίσθημα.

To Γραφείο Τύπου