Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
22/04/2013

Την Ιερισσό επισκέφθηκε την Κυριακή 21/4, όπως είχε προγραμματισθεί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποτελούμενο από βουλευτές και στελέχη του κόμματος

Την Ιερισσό επισκέφθηκε την Κυριακή 21/4, όπως είχε προγραμματισθεί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποτελούμενο από βουλευτές και στελέχη του κόμματος μεταξύ αυτών: Ιγγλέζη, Αγαθοπούλου, Δριτσέλη, Μαντάς, Καραγιαννίδης, Αμανατίδης, Χαραλαμπίδου, Γελαλής, Φωτίου, Δρίτσας, Σταμπουλή, ενώ παραβρέθηκαν επίσης, ο περιφεριακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας, Γ.Θεοδωρόπουλος, το μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Χρ. Λάσκος, ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Χαλκιδικής, Κ. Γκοντίνος και ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θεσσαλονίκης Ν.Σαμανίδης, στελέχη των Ν.Ε. Σερρών, Δράμας και Κιλκίς και εκπρόσωποι της επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ επισκέφθηκε και συνομίλησε με τους πολίτες της Ιερισσού στα μπλόκα που έχουν στηθεί στις εισόδους του χωριού, άκουσε τους προβληματισμούς τους, τις θέσεις τους και τις προτάσεις τους και μετά μίλησαν σε ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία, με πλήθος κόσμου, όπου για ακόμα μια φορά εκδηλώθηκε η αμέριστη συμπαράσταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δίκαιο και ανυποχώρητο αγώνα του λαού της Β. Χαλκιδικής, ενάντια στην μεταλλευτική καταστροφή στις Σκουριές.

Υλικό και τοποθετήσεις θα βρείτε εδώ.

To Γραφείο Τύπου