Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου
09/09/1998

Περιοδεία αντιπροσωπείας ΣΥΝ στην Ανατολική Αττική

Περιοδεία στις περιοχές της Ανατολικής Αττικής πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος , επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος με τους Γκοτσόπουλο Θεόδωρο, υποψήφιο Νομάρχη Ανατολικής Αττικής, Μαλιάρο Λάμπρο, Γραμματέα της Ν.Ε του ΣΥΝ Αν.Αττικής και στελέχη του κόμματος.

Στο Κορωπί ο Πρόεδρος και η αντιπροσωπεία του ΣΥΝ συναντήθηκαν με αγρότες της περιοχής στον Αγροτικό Σύλλογο. Τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής κυρίως στο κρασί και το λάδι, η απουσία κυβερνητικής πολιτικής στήριξης και ανάπτυξης και η αναζήτηση λύσεων και προοπτικής στα προβλήματα των αγροτών , συζητήθηκαν αναλυτικά και διεξοδικά.

Πρόσθετες πιέσεις αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής κάτω από τις αλλαγές που συντελούνται με το νέο Αεροδρόμιο των Σπάτων και τις συνέπειες στο ανθρωπογενές της περιοχής και των οικονομικών δραστηριοτήτων .

Στο Δημαρχείο Καλυβίων ο Πρόεδρος του ΣΥΝ και η αντιπροσωπεία συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Καλυβίων Φιλίππου Πέτρο και παρέστησαν σε ευρεία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ενημερώθηκαν για το μέγεθος τω καταστροφών και τις συνέπειες από τις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής . Ιδιαίτερα τονίστηκε ότι, δύο μήνες μετά τις πυρκαγιές στην Αν.Αττική κανένα μέτρο δεν έχει εφαρμοστεί για την αντιπλημμυρική προστασία .

Σε μια περιοχή που γνωρίζει πρωτοφανής ρυθμούς οικιστικής ανάπτυξης , τα προβλήματα χωροταξικού σχεδιασμού και ανάπτυξης δεν αντιμετωπίζονται από την πολιτεία .

Στην Παιανία ο Πρόεδρος και η αντιπροσωπεία επισκέφθηκαν τους εργαζόμενους της επιχείρησης των ομίλων της .Intracom και της Lavifarm.

Ενημερώθηκαν επίσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η σύγχρονη βιομηχανία , τον ρόλο και την θέση των εργαζομένων στην ανάπτυξη της βιομηχανίας.

Τέλος συναντήθηκαν με τις διοικήσεις των επιχειρήσεων .

Το βράδυ ο Πρόεδρος του ΣΥΝ μίλησε σε συνεστίαση του ΣΥΝ στα Σπάτα .

Το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού

To Γραφείο Τύπου