Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου
14/09/1998

Ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής της ΓΙΟΡΤΗΣ '98 του ΣΥΝ

Με επιτυχία έληξε η Γιορτή '98 του ΣΥΝ

Με μεγάλη επιτυχία και αισθητά μεγαλύτερη συμμετοχή από πέρυσι ολοκληρώθηκαν χθες (Κυριακή 139), αργά τη νύχτα, οι εκδηλώσεις της Γιορτής ΄98 του ΣΥΝ. Επί τρεις ημέρες δεκάδες χιλιάδες πολίτες της Αθήνας, άνδρες και γυναίκες, συμμετείχαν σε μια γιορτή κεφιού και ψυχαγωγίας, σε μία συνάντηση προβληματισμού, ενημέρωσης και επικοινωνίας. Το σύνολο όσων πέρασαν τις εισόδους της Γιορτής ανέρχεται στους 59.058. Ιδιαίτερα αισθητή ήταν η παρουσία χιλιάδων νέων και πολλών ξένων μεταναστών.

Ήταν ένα μεγάλο ραντεβού του κόσμου της δημοκρατικής Αριστεράς που ήρθε σε επαφή με τις ιδέες και την αισθητική του ΣΥΝ, με το έργο επιφανών εκπροσώπων του πολιτισμού και της τέχνης. Ένα σημαντικό πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Γιορτής ΄98 του ΣΥΝ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλες και όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης. Όσους και όσες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση να συμμετάσχουν στις πολιτικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Τους δημοτικούς και νομαρχιακούς συνδυασμούς της Αττικής, τα κοινωνικά κινήματα και τις οργανώσεις που ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες και πρωτοβουλίες τους μέσα από τα καλαίσθητα περίπτερα που φιλοξενήθηκαν στον χώρο. Και κυρίως τους πολίτες, που με την προσέλευσή τους έδωσαν ζωντάνια στην όμορφη αυτή γωνιά της πόλης.

Η αξιοποίηση των παρατηρήσεων και προτάσεων για τη βελτίωση της Γιορτής, είναι για μας αυτονόητη υποχρέωση. Με αυτή τη δέσμευση, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 1999.

Η Οργανωτική Επιτροπή της ΓΙΟΡΤΗΣ '98 του ΣΥΝ

To Γραφείο Τύπου