Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
17/05/2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤ. ΚΟΝΤΟΝΗ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι εραστές του ναζισμού στην ελληνική κοινωνία, λίγες μέρες αφότου αποκαλύφθηκε στη Βουλή η σύνταξη από στελέχη τους κειμένων εξυμνητικών προς τον Αδόλφο Χίτλερ και τα ίδια στελέχη τα χαιρέτισαν σαν καρπό της νιότης τους, επεχείρησαν σήμερα με μεθόδους γκαιμπελικής προπαγάνδας να με συκοφαντήσουν και να ρίξουν λάσπη σε βάρος μου σύμφωνα με τη θεωρία τους ότι «όλο και κάτι θα μείνει».

Την ίδια μέρα που επιτέθηκαν στο Προεδρείο της Βουλής κατά τρόπο  προσβλητικό και απολύτως αντίθετο στον Κανονισμό της Βουλής και την πολιτική ηθική, που μίλησαν χυδαία για τον Πρόεδρο  και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, έρχονται να μου προσάψουν φανταστικές κραυγές και λόγια, τα οποία ταιριάζουν και απορρέουν από αυτούς τους ίδιους. Οι ανακοινώσεις τους τους αποκαλύπτουν.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ διαμαρτυρηθήκαμε έντονα για τη δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα αναφορά στον Χίτλερ στη Βουλή μιας χώρας που έχει μαρτυρήσει από τον ναζισμό και κάθε αντίθετη παρουσίαση των γεγονότων από την «Χρυσή Αυγή»  βγαίνει κατευθείαν από τον βούρκο της γκαιμπελικής προπαγάνδας.

To Γραφείο Τύπου