Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
22/05/2013

Συνάντηση του βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. –Ε.Κ.Μ. Ηρακλείου Μ. Κριτσωτάκη με εκπροσώπους των εργαζομένων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ( Κ.Δ.Α.Π.) Κρήτης

Με εκπροσώπους  των εργαζομένων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Κρήτης συναντήθηκε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ., Μιχάλης Κριτσωτάκης.

Συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που αφορούν στην λειτουργία των Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Δ.Α.Π.ΑμεΑ, όπως η υποβάθμιση και απαξίωσή τους, η άνιση μείωση κατά 50% του ποσού επιδότησης ανά παιδί και η μεγάλη μείωση στον αριθμό των εξυπηρετούμενων παιδιών καθώς και ο κίνδυνος διακοπής της λειτουργίας τους, αφού δεν υπάρχει καμία δέσμευση αλλά και πρόθεση για την συνέχιση λειτουργίας αυτών των προγραμμάτων.

Τονίστηκε η ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας όλων των κοινωνικών δομών (Β.σ.Π., Κ.Η.Φ.Η., Κ.Δ.Α.Π. κ.τ.ο.) που καλύπτουν ανάγκες του κοινωνικού κράτους και που σήμερα η απρόσκοπτη λειτουργία τους καθίσταται αναγκαία και επιβεβλημένη.

Ο Μιχάλης Κριτσωτάκης σημείωσε πόσο σημαντικό είναι το έργο τους και δεσμεύτηκε για άμεσες παρεμβάσεις από μεριάς και των δύο βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Ηρακλείου.

To Γραφείο Τύπου