Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου
03/12/1998

Συνάντηση ΣΥΝ με ΕΣΕΕ

Συνάντηση ΣΥΝ μετην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, η οποία του εξέθεσε τα προβλήματα του κλάδου.

Οι εκπρόσωποι των Εμπόρων αναφέρθηκαν στις επιπτώσεις στο υγιές εμπόριο από την ασύδοτη λειτουργία του παραεμπορίου, που αποτελεί μεγάλη μάστιγα της αγοράς, όπως επίσης και στην προβληματική εφαρμογή των νόμων που καθορίζουν τις σχέσεις του εμπορίου με το κράτος, στις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν από την σχεδιαζόμενη ενοποίηση των ασφαλιστικών Ταμείων και στα προβλήματα που δημιουργούνται από το σημερινό φορολογικό σύστημα.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ διατύπωσε στους εκπροσώπους της ΕΣΕΕ τις προτάσεις του ΣΥΝ για τα προβλήματά τους και τους ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το κόμμα έτσι ώστε το εμπόριο να λειτουργεί απαλλαγμένο από τις αρνητικές επιπτώσεις της έλλειψης νομοθετικού πλαισίου.

Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΕΣΕΕ παραβρέθηκαν εκ μέρους του ΣΥΝ ο Ν.Βούτσης, μέλος της Π.Γ. και ο Θ.Σακκάς, υπεύθυνος του Τμήματος των Ε.Β.Ε.

Το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού

To Γραφείο Τύπου