Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου
29/09/1997

Mε επιτυχία έληξε η Γιορτή ΄97 του ΣΥΝ

Ραντεβού το '98

Mε επιτυχία έληξε η Γιορτή ΄97 του ΣΥΝ

Επί τρεις ημέρες χιλιάδες πολίτες της Αθήνας, άνδρες και γυναίκες, συμμετείχαν σε μια γιορτή κεφιού και ψυχαγωγίας, σε μία συνάντηση προβληματισμού, ενημέρωσης και επικοινωνίας. Το σύνολο όσων πέρασαν τις εισόδους της Γιορτής ανέρχεται στις 41.328.

Ήταν ένα μεγάλο ραντεβού του κόσμου της δημοκρατικής Αριστεράς που ήρθε σε επαφή με τις ιδέες και την αισθητική του ΣΥΝ, με το έργο επιφανών εκπροσώπων του πολιτισμού και της τέχνης. Ένα σημαντικό πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Γιορτής ΄97 του ΣΥΝ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλες και όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης. Όσους και όσες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση να συμμετάσχουν στις πολιτικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Τα κοινωνικά κινήματα και τις οργανώσεις που ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες και πρωτοβουλίες τους μέσα από τα καλαίσθητα περίπτερα που φιλοξενήθηκαν στον χώρο. Και κυρίως τους πολίτες, και ανάμεσά τους χιλιάδες νέους ανθρώπους, που με την προσέλευσή τους έδωσαν ζωντάνια στην όμορφη αυτή γωνιά της πόλης.

Η αξιοποίηση των παρατηρήσεων και προτάσεων για τη βελτίωση της Γιορτής, είναι για μας αυτονόητη υποχρέωση. Με αυτή τη δέσμευση, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 1998.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Γιορτής ΄97 του ΣΥΝ

To Γραφείο Τύπου