Skip to main content.
15/10/2006

Δήλωση του Γιάννη Πανούση, υποψηφιου Υπερνομάρχη Αθηνών-Πειραιώς

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ως γνήσιος αυτοδιοικητικός συνδυασμός, είχε πετύχει σημαντική εκλογική επιτυχία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2002.

Σήμερα το μήνυμα των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ δεν είναι τόσο δυνατό όσο του Μανώλη Γλέζου και όσο αξίζει σε αυτούς που πίστεψαν και στήριξαν τις προσπάθειές μας.

Είναι αυτονόητο ότι αναλαμβάνω ακέραιη την ευθύνη όποιου αποτελέσματος δεν αντιστοιχεί στη δυναμική της Αριστεράς, η οποία πάντοτε στέκει πλάι στα προβλήματα όλων των πολιτών και αγωνίζεται γι'αυτά.

Τούτο δεν σημαίνει ότι η εμπιστοσύνη όσων πολιτών μας ψήφισαν δεν μας δίνει  κουράγιο για την οικοδόμηση μιας νέας ελπίδας.

Ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου, τους παλιούς και νέους φίλους, αυτούς που ονειρεύτηκαν ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση και ελπίζω πολύ σύντομα  μέσα από την δράση στο Νομαρχιακό Συμβούλιο οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, παρόντες στην δημοκρατική διαδικασία της συμμετοχής και της ευθύνης, να συμβάλλουν στην ανασύνθεση και αναδιάταξη των δημοκρατικών, προοδευτικών, αριστερών δυνάμεων στην Αθήνα και στον Πειραιά.

Η πορεία προς την ανοικτή κοινωνία της ισότητας, της αλληλεγγύης και της κοινής ευημερίας συνεχίζεται .

Η θετική Ελλάδα μας περιμένει.

To Γραφείο Τύπου