Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
21/09/2005

Διαψεύδευται από τις ίδιες του τις δηλώσεις ο κ.Βουλγαράκης

Δήλωση του Δημήτρη Παπαδημούλη

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΝ Δημήτρης Παπαδημούλης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Βουλγαράκη σχετικά με την απάντηση της κας Χούμπνερ για την αγροφυλακή, δήλωσε τα ακόλουθα:

Διαψεύδεται από τις ίδιες τις δηλώσεις του ο κ. Βουλγαράκης. Ας θυμηθεί τη συνέντευξη του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ τη Δευτέρα 19/9/05: «τα βασικά κονδύλια που απαιτούνται για την Αγροφυλακή δε θα βαρύνουν τον δικό μας προϋπολογισμό. Θα προέλθουν από Ευρωπαϊκά Ταμεία και για το ζήτημα αυτό έχουμε, ήδη, κάνει μεγάλη έρευνα». Επίσης, δήλωνε στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι την 1/7/05 ότι «Το πιο σημαντικό στην υπόθεση είναι ότι αυτές οι Υπηρεσίες όλες γίνονται σχεδόν τζάμπα.».

Θεωρώ ότι υπάρχει ένα μείζον θέμα αξιοπιστίας για την κυβέρνηση. Αποδείχτηκε δίγλωσση και ανακόλουθη. Με δεδομένες τις οικονομικές δυσκολίες που η ίδια επικαλείται, θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις γιατί περισσεύουν λεφτά για 9.000 προσλήψεις -αναδρομικά ρουσφέτια της περιόδου Μητσοτάκη- και δεν υπάρχουν λεφτά για το επίδομα θέρμανσης, για καλύτερους μισθούς και συντάξεις.

To Γραφείο Τύπου