Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
30/10/2006

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΝ με τον Πρεσβευτή της Παλαιστίνης

Συνάντηση με τον παλαιστίνιο πρεσβευτή κ. Σαμίρ Άμπουρ Γκαζάλε είχε σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΝ από το μέλος της Π.Γ.  Π. Τριγάζη και τα μέλη της Κ.Π.Ε. Σ. Παναρέτου και Αλ. Παπαδομιχελάκη.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο παλαιστινιακό και γενικότερα στη Μ. Ανατολή, όπου η υπόθεση της ειρήνης δοκιμάζεται καθημερινά και νέοι κίνδυνοι την απειλούν. Από την πλευρά του ΣΥΝ, ο Π. Τριγάζης επανέλαβε την αμέριστη αλληλεγγύη του κόμματος στον δίκαιο αγώνα των παλαιστινίων για τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους στη γη τους και χαιρέτισε τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ενότητα αυτού του αγώνα. Επίσης, χαρακτήρισε εντελώς απαράδεκτο τον συνεχιζόμενο αποκλεισμό της Παλαιστινιακής Αρχής και αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την άρση του.

Τέλος, ο Παλαιστίνιος πρεσβευτής ζήτησε από την αντιπροσωπεία του ΣΥΝ να μεταφέρει στον πρόεδρο του κόμματος, Αλ. Αλαβάνο, τα συγχαρητήριά του για τις επιτυχίες του κόμματος στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

To Γραφείο Τύπου