Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
22/11/2006

Μπ.Μπρεχτ: «Σκέφτομαι σημαίνει αλλαγή ...» Το αδιαχώρητο στην παράσταση λόγου και μουσικής που διοργάνωσε ο Συνασπισμός την Τρίτη 21 Νοεμβρίου.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήθελαν να παρακολουθήσουν την επιτυχημένη παράσταση ««Σκέφτομαι σημαίνει αλλαγή ...» και αναγκάσθηκαν να φύγουν λόγω του αδιαχώρητου. Τυχεροί οι πάνω από οκτακόσιοι θεατές που παραβρέθηκαν σ΄αυτό το επιτυχημένο αφιέρωμα του Συνασπισμού για τα πενήντα χρόνια από το θάνατο του μεγάλου δημιουργού.

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΝ επιθυμεί να ευχαριστήσει τους συντελεστές της παράστασης που στήριξαν και υλοποίησαν την ιδέα: τη Νάντια Βαλαβάνη, που έγραψε και επεξεργάσθηκε τα κείμενα, τον Τάκη Τζαμαργιά που είχε τη σκηνοθετική επιμέλεια, τον Τάσο Καρακατσάνη που έκανε τη μουσική επεξεργασία και διδαχή, την Μαρία Δημητριάδη, τον βαρύτονο Κωστή Ρασιδάκι και την σοπράνο Μαριμελ Χρύση, τους ηθοποιούς που ερμήνευσαν κείμενα και τραγούδια : την Κάτια Γέρου και τον Στέλιο Μάϊνα, την Άρτεμη Αποστολοπούλου, την Ελευθερία Μεταξά και την Μπενέτα Οικονόμου, την ποιήτρια Ελένη Αστρινάκη τους νέους που συμμετείχαν στα μουσικά σύνολα Χρήστο Δρούζα, Δημήτρη Κλαυδιανό, Αρτεμη Τσακνιά, Γρηγόρη Ψαλτάκο. Επίσης, την Έλενα Μαργαριτίδη που επιμελήθηκε τους φωτισμούς, τον Γιώργο Ράγκο που επιμελήθηκε την ηχοληψία και τους video-artistis Έλσα Τριβιζάκη και Αλέξη Steele.

Τμήμα Πολιτισμού