Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
05/12/2006

Μήνυμα του Προέδρου του Συνασπισμού Αλ.Αλαβάνου προς τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας κ.Τζάβες

«Η νίκη σας είναι και νίκη των προοδευτικών δυνάμεων όλης της ανθρωπότητας»

Τα θερμά συγχαρητήρια του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας εξέφρασε ο Πρόεδρος του Αλέκος Αλαβάνος προς τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας κ. Τσάβες για την εκλογή του.

Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Εκ μέρους του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας σας συγχαίρω θερμά για την επανεκλογή σας στο αξίωμα του Προέδρου της Βενεζουέλας και σας εύχομαι υγεία και επιτυχία στους στόχους που έχετε βάλει κατά την τρίτη θητεία σας.

Προσωπικά είχα την ευκαιρία,  επισκεπτόμενος την Βενεζουέλα κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κοινωνικού Φόρουμ στην αρχή της χρονιάς, να διαπιστώσω τον αγώνα που διεξάγετε για τη βελτίωση της ζωής του λαού, με την αξιοποίηση του εθνικού πλούτου προς όφελος του.

Είμαι σίγουρος ότι τώρα,  από καλύτερες θέσεις, θα αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες για την ευημερία των πολιτών και την περαιτέρω εδραίωση της δημοκρατίας με δικαιοσύνη στη χώρα σας, καθώς και για τη συνεργασία των χωρών της Λατινικής Αμερικής μακριά από την ηγεμονία των ΗΠΑ.

Με την πεποίθηση ότι η νίκη της «Μπολιβαριανής Επανάστασης» είναι και νίκη των προοδευτικών δυνάμεων όλης της ανθρωπότητας,

Σας χαιρετώ αγωνιστικά»

To Γραφείο Τύπου