Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
27/12/2006

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Αλαβάνος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την αύξηση της εγκληματικότητας και για τους χειρισμούς του Υπ. Δημόσιας Τάξης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θεωρώ ότι το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης έχει δηλώσει λάθος προσανατολισμό στο πλοίο και τοʼχει ρίξει ήδη στα βράχια. Διότι, αντί να ασχολείται με τα πολιτικά κόμματα της Αριστεράς, και ιδιαίτερα με τον Συνασπισμό, θα έπρεπε να ασχοληθεί με τον περιορισμό της εγκληματικότητας και με την πραγματική αίσθηση ασφάλειας των πολιτών. Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες τα θέματα αυτά, της παραβατικότητας, της εγκληματικότητας, των ληστειών κ.λπ., είναι θέματα τα οποία βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος για τα αρμόδια Υπουργεία και όχι το τι κάνει το ένα κόμμα ή το άλλο.

Τέλος, σε σχέση με την επίθεση του κ. Πολύδωρα στο Συνασπισμό, θέλω να σας πω ότι ευτυχώς κυκλοφορώ ακόμα ελεύθερος και ελπίζω να κάνω Πρωτοχρονιά με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου.

Ο κ. Πολύδωρας σε μεγάλο βαθμό κινείται σε διαφορετικό κλίμα από ένα μεγάλο μέρος των αστυνομικών, οι οποίοι αντιλαμβάνονται σήμερα το ρόλο τους και δεν συμμερίζονται τις εξτρεμιστικές τοποθετήσεις μιας μειοψηφίας συναδέλφων τους και του Υπουργού Δημόσιας Τάξης, που δυστυχώς έχουν και την κάλυψη του Πρωθυπουργού.»

To Γραφείο Τύπου