Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
08/02/2007

Ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ Ν. Χουντής συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του κόμματος με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί αναφέρθηκαν στις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, στα οικονομικά τους αιτήματα που χρονίζουν ανεπίλυτα παρά τις υποσχέσεις της σημερινής κυβέρνησης αλλά και της προηγούμενης.

Αναφέρθηκαν, επίσης, στις προσπάθειες που κάνουν για να ανοίξουν δρόμο στον εκδημοκρατισμό στο χώρο της αστυνομίας.

Ο Ν. Χουντής άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τους συνδικαλιστές και τόνισε ότι ο ΣΥΝ στέκεται αλληλέγγυος στα οικονομικά και θεσμικά αιτήματα που διεκδικούν. Ωστόσο, παρατήρησε, πρέπει να γίνουν προσπάθειες ώστε να έχουν πλήρη συνδικαλιστικά δικαιώματα, με τη δυνατότητα να εκφράζονται συνδικαλιστικά όλες οι συνιστώσες των αστυνομικών, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.

Τέλος, είπε, ότι η πόρτα του ΣΥΝ είναι πάντα ανοιχτή για τους συνδικαλιστές, γιατί ο ΣΥΝ πιστεύει στο διάλογο και στην επικοινωνία, κάτι που έχει δείξει έμπρακτα από την συμπαράσταση που έχει παράσχει στους ένστολους συνδικαλιστές από την ίδρυση των πρώτων σωματείων τους.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο υπεύθυνος του ΣΥΝ για τα Σώματα Ασφαλείας Μίλτος Ανδρικόπουλος.

To Γραφείο Τύπου