Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
12/02/2007

Μιλώντας σήμερα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς "Στο κόκκινο" και "Αλφα" ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ Ν. Χουντής τόνισε :

«Ο ΣΥΝ είναι σε καλή στιγμή και όλα δείχνουν ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές μπορεί να καταγράψει, με τη συνεργασία των δυνάμεων της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, υψηλά ποσοστά εκλογικής απήχησης.

Όμως δεν εφησυχάζουμε. Γι αυτό θέλουμε να έχουμε καταλήξει εγκαίρως στα ζητήματα της εκλογικής τακτικής και εκλογικής προετοιμασίας μας.

Η πλειοψηφία της ΚΠΕ ενέκρινε να προχωρήσουμε στην εκλογική συνεργασία με τις δυνάμεις του ΣΥΡ.ΙΖ.Α. και της Πρωτοβουλίας για την Αριστερά .

Η συζήτηση γι αυτά τα θέματα γίνεται με πολιτικό και δημόσιο τρόπο, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες δημοκρατικές διαδικασίες.

Στα θέματα αυτά περιλαμβάνεται και το ζήτημα της ανανέωσης προσώπων για τα δημόσια αξιώματα που αποτελεί πάγιο φυσιογνωμικό στοιχείο του κόμματός μας.

Η στάση του σ. Αλαβάνου και του σ. Κωνσταντόπουλου βοηθούν στο να αντιμετωπιστούν, με τη δέουσα σοβαρότητα και με σεβασμό στην προσωπικότητα και στην ιστορία των στελεχών μας.

Πιστεύω ότι εκφράζουν αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση μπροστά στην εκλογική αναμέτρηση όπου επιδιώκουμε την ήττα του δικομματισμού , την απόκρουση των νεοφιλελεύθερων επιλογών και την αλλαγή των συσχετισμών υπέρ των δυνάμεων της αριστεράς.»

To Γραφείο Τύπου