Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
13/02/2007

Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Πρωθυπουργού μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής για την ψηφιακή στρατηγική και την ευρυζωνικότητα

Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Πρωθυπουργού μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής για την ψηφιακή στρατηγική και την ευρυζωνικότητα, ο Δημήτρης Στρατούλης μέλος της Π..Γ. του ΣΥΝ, δήλωσε τα εξής:

Ο κ. Καραμανλής με τις δηλώσεις του για την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας στη χώρα μας παρουσίασε μια μαγική εικόνα της μίζερης πραγματικότητας σʼ αυτόν τον τομέα, παραλείποντας να αναφέρει ότι:

Ο ΣΥΝ καλεί τον πρωθυπουργό να σταματήσει να συγχαίρει τον εαυτό του και να πάρει επιτέλους άμεσα μέτρα για τη μείωση των τιμών των ευρυζωνικών συνδέσεων τουλάχιστον στο επίπεδο του μέσου όρου στην Ε.Ε. «των 15», για την άρση των κοινωνικών και περιφερειακών ανισοτήτων στην ανάπτυξή της ευρυζωνικότητας και για την ουσιαστική εμπλοκή του ΟΤΕ σε αυτή τη στρατηγικής σημασίας διαδικασία.

Οι πολίτες και κυρίως οι νέοι, οι νέες και τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα ζητούν από την κυβέρνηση, στο κρίσιμο για την ανάπτυξη της χώρας τομέα της ευρυζωνικότητας, έργα και όχι λόγια.

To Γραφείο Τύπου