Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
06/03/2007

Δήλωση Δημ. Στρατούλη για αντιπαράθεση μεταξύ Σ.Τσιτουρίδη και Μ.Δαμανάκη

Σχετικά με τις δηλώσεις της κας Δαμανάκη από το ΠΑΣΟΚ και τις σχετικές απαντήσεις του Υπουργού Απασχόλησης για το σκάνδαλο στο Επικουρικό Ταμείο των Δημοσίων Υπαλλήλων, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, δήλωσε τα εξής:

Οι σημερινές αντιπαραθέσεις μεταξύ των στελεχών της κυβέρνησης της Ν.Δ. και στελεχών του ΠΑΣΟΚ για το ποιος από αυτούς διαχειρίστηκε χειρότερα τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, επιβεβαιώνουν τις ευθύνες και των δύο κομμάτων, που στις περιόδους που είχαν ή έχουν τη διακυβέρνηση της χώρας, διαχειρίζονταν ή εξακολουθούν να διαχειρίζονται την περιουσία της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης με ανεξέλεγκτο και αδιαφανή τρόπο μέσω στενών κομματικών τους φίλων και διαπλεκόμενων κερδοσκοπικών, οικονομικών και χρηματιστηριακών συμφερόντων.

Ο ΣΥΝ απαιτεί να μπει επιτέλους ένα ΤΕΛΟΣ στη λεηλασία της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων από τις κυβερνήσεις, τους τραπεζίτες και τους κερδοσκόπους. Να χυθεί φως στο σκοτάδι της αδιαφάνειας, μέσα στο οποίο κινούνται τα διάφορα τρωκτικά που κατατρώγουν τις μελλοντικές συντάξεις των ασφαλισμένων. 

To Γραφείο Τύπου