Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
07/03/2007

Δήλωση Δημ. Στρατούλη σχετικά με τη χρονική παράταση που δόθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας στους συμβούλους ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ

Σχετικά με τη χρονική παράταση, που δόθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας στους συμβούλους ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, δήλωσε τα εξής:

«Η κυβέρνηση της Ν.Δ. επιμένει να αναζητεί πολυεθνική επιχείρηση, στην οποία να εκχωρήσει τον ΟΤΕ, ολοκληρώνοντας έτσι το μεγάλο οικονομικό, πολιτικό, κοινωνικό, εργασιακό και εθνικό έγκλημα, το οποίο ξεκίνησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

Ο ΣΥΝ στηρίζει τις συνεχιζόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ΟΤΕ, για να αποτραπεί η εκχώρηση του ίδιου του μέλλοντος στης χώρας μας σε πολυεθνικά οικονομικά συμφέροντα.

Ο μαζικός, μαχητικός και αποτελεσματικός αγώνας των φοιτητών και των εκπαιδευτικών για τη μη αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος μπορεί και πρέπει να ξαναδώσει στους εργαζόμενους του ΟΤΕ και στα συνδικάτα τους την πίστη ότι αυτοί που ήταν οι ηττημένοι του χθες μπορούν να είναι με τους αγώνες τους οι νικητές του αύριο».

To Γραφείο Τύπου