Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
26/06/2005

Αντιπροσωπεία της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ επισκέφθηκε τον χώρο των εκδηλώσεων της «ημέρας ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας»

Αντιπροσωπεία της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, αποτελούμενη από τον Χριστόφορο Παπαδόπουλο, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Τάσο Κορωνάκη, γραμματέα της Νεολαίας, επισκέφθηκε τον χώρο των εκδηλώσεων της «ημέρας ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας» στην Πλ. Κλαυθμώνος.

Κατά την επίσκεψή τους εξέφρασαν την αλληλεγγύη και τη στήριξη του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στον αγώνα του κινήματός τους για την κατάργηση των διακρίσεων, την αναγνώριση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, ανδρών και γυναικών, σε ελεύθερη και δημόσια, στην ισότιμη μεταχείριση από το κράτος, στην οικογενειακή ζωή με πλήρη δικαιώματα.

Δήλωσαν δε «Ας σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, να υποκρινόμαστε ότι δε συμβαίνει τίποτα, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχει έρθει η στιγμή να αναμετρηθούμε με τις προκαταλήψεις της κοινωνίας μας και να αναγνωρίσουμε τα δικαιώματα όλων των πολιτών, ανεξάρτητα από φύλλο, εθνικότητα, θρησκεία ή σεξουαλικού προσανατολισμού».

To Γραφείο Τύπου