Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
15/03/2007

Δήλωση Ν.Βούτση για το σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

O Ν. Βούτσης, μέλος της ΠΓ του ΣΥΝ, μετά τη λήξη του σημερινού πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα, στο οποίο συμμετείχε, έκανε την παρακάτω δήλωση:  

Χαιρετίζουμε την μαζικότητα και την αγωνιστικότητα αυτής της διαδήλωσης των φοιτητών και των δασκάλων τους.

Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τον απόλυτα ειρηνικό χαρακτήρα της διαδήλωσης στην Αθήνα που διασφαλίστηκε χάρις στην ωριμότητα και την κουλτούρα όλων των συμμετεχόντων.

Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση όχι μόνο σε όσους νόμιζαν ότι αυτό το κίνημα θα καμφθεί αλλά και σε όσους -κυβερνητικούς παράγοντες, ορισμένους τηλεαστέρες και διάφορους άλλους - είχαν εξαπολύσει, κοντά στο κύμα αυταρχισμού και αστυνομοκρατίας, μια απίστευτη προπαγάνδα κατασυκοφάντησης του μαζικού κινήματος και των πολιτικών δυνάμεων που συμμετείχαμε τόσους μήνες στην διαμόρφωση και την εξέλιξή του.

Ας βγάλουν όλοι τα συμπεράσματά τους, ιδιαίτερα η κυβέρνηση που ασκεί την συγκεκριμένη προκλητική πολιτική αλλά επίσης να σιωπήσουν, αν δεν έχουν το κουράγιο να επανορθώσουν, όσοι όλον αυτό τον καιρό, συστηματικά, συκοφαντούν τους μαζικούς αγώνες, τις δυνάμεις της αριστεράς και ιδιαίτερα το κόμμα μας, τον Συνασπισμό.

To Γραφείο Τύπου