Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
16/04/2007

Δ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΝΕΤ σχετικά με το σκάνδαλο των ομολόγων

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΝ Δημ. Παπαδημούλης μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ (Π.Τσούτσια-Τ. Σαράντη) σχετικά με το σκάνδαλο των ομολόγων, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ο κ. Καραμανλής υποσχέθηκε ότι θα καταπολεμήσει τη διαφθορά. Έγινε πρωθυπουργός με αυτό το σύνθημα. Η διαφθορά όμως ζει και βασιλεύει. Τολμά να “βάλει χέρι” στα άγια των αγίων, που είναι τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων.

Δεν μπορεί να μην υπάρχει σε αυτό το θέμα, ενάμιση μήνα μετά, ανάληψη της πολιτικής ευθύνης, μια αίσθηση έστω πολιτικής ευθιξίας, αυτό που λέει ο κόσμος «τσίπα και φιλότιμο».

Πήγε στην πατρίδα μου, τα Γιάννενα, ο πρωθυπουργός για το Πάσχα και του φώναζαν  οι οπαδοί του αντί για «Χρόνια Πολλά Κώστα», «Κώστα διώξε τα λαμόγια». Δεν μπορεί να είναι όλοι κουφοί στην ΝΔ. Δεν θέλω να πω ότι όλοι οι γαλάζιοι είναι λαμόγια, αλλά τα γαλάζια λαμόγια, η γαλάζια κυβέρνηση πρέπει να τα διώξει.

 Ο πρωθυπουργός έχει και ο ίδιος σοβαρές πολιτικές ευθύνες διότι είναι ο κορυφαίος μάνατζερ της χώρας. Και κάτι ακόμη: η κυβέρνηση θα πρέπει να τα ξεχάσει για τα καλά τα σχέδιά της που υπάρχουν στα κυβερνητικά συρτάρια για αύξηση ορίων ηλικίας και μείωση συντάξεων την επόμενη τετραετία.

To Γραφείο Τύπου