Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
16/05/2007

Επιβραβεύεται το ενωτικό εγχείρημα της Γερμανικής Αριστεράς

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αλέκου Αλαβάνου στους Λαφοντέν - Μπίσκι

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Αλαβάνος έστειλε στους ηγέτες της Γερμανικής Αριστεράς Όσκαρ Λαφοντέν και Λόταρ Μπίσκι το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα για τις εκλογές στο κρατίδιο της Βρέμης.

«Σας συγχαίρουμε θερμά, εκ μέρους του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας, για την μεγάλη επιτυχία της Αριστεράς στις εκλογές του κρατιδίου της Βρέμης, που μπήκε για πρώτη φορά στην τοπική Βουλή με ποσοστό 8,5%,  πενταπλασιάζοντας τις δυνάμεις της.

Η νίκη αυτή αποτελεί επιβράβευση του ενωτικού εγχειρήματος των PDS-WASG,  επιβεβαιώνει την ανοδική τάση της σύγχρονης δημοκρατικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς στη χώρα σας και την αναδεικνύει σε ισχυρή και ελπιδοφόρα δύναμη, ικανή να προβάλει και να διεκδικεί εναλλακτικές αριστερές προτάσεις για το μέλλον της Γερμανίας και της Ευρώπης.

Προσβλέπουμε στην επιτυχία του  ενωτικού σας συνεδρίου, στις 16 Ιουνίου, καθώς και στην παραπέρα ανάπτυξη των σχέσεών μας και της συνεργασίας μας τόσο σε διμερές  επίπεδο όσο και στο πλαίσιο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.»

To Γραφείο Τύπου