Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
18/05/2007

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Τον Δήμαρχο του Ελληνικού κ. Χρήστο Κορτζίδη επισκέφθηκε σήμερα ο υπεύθυνος του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΝ, Θανάσης Μπαρτσώκας, και  του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του κόμματος στα δίκαια αιτήματα του Δημοτικού Συμβουλίου και του λαού του Ελληνικού και επεσήμανε ότι είναι πάγιο αίτημα του ΣΥΝ η ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες της Αττικής.

Επίσης η Γραμματέας της Ν.Ε. Β' Αθήνας του ΣΥΝ Σ. Παπαδόγιαννη απέστειλε στο Δήμαρχο Ελληνικού επιστολή με την οποία  εκφράζει  συμπαράσταση στον αγώνα του Δημάρχου.

«ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡ.ΚΟΡΤΖΙΔΗ

Προς το Δήμαρχο Ελληνικού Χρ. Κορτζίδη

Αγαπητέ Δήμαρχε

Η απόφαση σου να υπερασπιστείς το δικαίωμα των κατοίκων της πόλης σου αλλά και όλης της Αθήνας για ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία, με το έσχατο αγωνιστικό μέσο που έχει απομείνει, δεν μπορεί παρά να έχει την αμέριστη συμπαράσταση μας.

Ο αγώνας σας για ελεύθερες παραλίες που τις λυμαίνονται η κερδοσκοπία και οι μπράβοι της, με την διαχρονική κάλυψη πολλών κυβερνήσεων, είναι κοινός με τον αγώνα για ελεύθερους χώρους, για κοινωνικά αγαθά, που αποτελούν πια αγαθά εν ανεπαρκεία.

Η Οργάνωση της Β' Αθήνας του ΣΥΝ είναι στο πλάι σου και θα είναι αλληλέγγυα με όσα μέσα διαθέτει στον ελπιδοφόρο αγώνα σου.

Για τη Ν.Ε Β' Αθήνας του ΣΥΝ
Σόφη Παπαδόγιαννη
Γραμματέας της Ν.Ε»

To Γραφείο Τύπου