Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
15/09/2005

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ζήτησε κατεπείγουσα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς για το θέμα της Ο.Α.

Κοινοβουλευτική Ομάδα Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς

Σε επίσκεψή του σήμερα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλ. Αλαβάνος ανακοίνωσε ότι ζήτησε κατεπείγουσα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς για το θέμα της Ο.Α.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλ. Αλαβάνος ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Ήδη το γραφείο μου ζήτησε συνάντηση κατεπειγόντως με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον κ. Παπανδρέου, προκειμένου όλη η αντιπολίτευση να συντονίσει τις ενέργειές της για να μην περάσει το σχέδιο για το ξεπούλημα της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Λυπούμαστε για την μέχρι τώρα θέση του ΠΑΣΟΚ, όπως εκφράστηκε εχθές, η οποία είναι μια θέση «κολοκυθιάς» με την κυβέρνηση, ποιος μπορούσε να πουλήσει καλύτερα την Ολυμπιακή, το ΠΑΣΟΚ στην AXON ή η κυβέρνηση στους αμερικανοϊσραηλινούς.

Συνάντηση ζητάω και με την Γραμματέα του ΚΚΕ, την κυρία Παπαρήγα.

Βεβαίως ζητάω κατεπείγουσα συνάντηση με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, για να τον θέσω μπροστά στις ευθύνες του.»

Και κατέληξε: «Κατά τη γνώμη μου θα είναι ένα πολιτικό έγκλημα η Ελλάδα να χάσει τον δημόσιο αερομεταφορέα, πρώτα απ΄ όλα για λόγους ασφαλείας των πολιτών, για λόγους σύνδεσης των νησιών και των απομακρυσμένων περιοχών με το κέντρο, για λόγους οικονομικούς, για λόγους κοινωνικούς, για λόγους περιφερειακούς.»

To Γραφείο Τύπου