Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
19/06/2007

Δημήτρης Στρατούλης για την επίθεση του Υπ. Δημόσιας Τάξης κ. Πολύδωρα στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ

Σχετικά με την επίθεση του Υπ. Δημόσιας Τάξης κ. Πολύδωρα στο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, σε συνέντευξή του στο Ρ/Σ «στο κόκκινο» δήλωσε:

Φωλιά βίας είναι το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και όχι ο ΣΥΝ

Ο κύριος Πολύδωρας προσπάθησε να τρελάνει εκατομμύρια πολίτες της χώρας μας αποκαλώντας το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ «φωλιά βίας», τη στιγμή που στις οθόνες των τηλεοράσεών τους έβλεπαν το γνωστό βίντεο να σπάει το αυγό του φιδιού που χρόνια εκκολάπτεται στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας αλλά και σε άλλους ακροδεξιούς θύλακες της Αστυνομίας.

    Οι δηλώσεις, όμως, του κυρίου Πολύδωρα κατά του ΣΥΝ δεν είναι απλά γραφικές, αλλά και επικίνδυνες, γιατί εντάσσονται σε συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο:

•    Αντιπερισπασμού για να κρυφτούν οι δικές του αλλά και οι κυβερνητικές ευθύνες, για όσα δείχνει το γνωστό βίντεο αλλά και για την επέκταση επί Υπουργίας του φαινομένων κακοποίησης πολιτών από αστυνομικούς, άσκοπων ή σκόπιμων πυροβολισμών για ψύλλου πήδημα, χτυπήματος διαδηλώσεων κ.λ.π.

•    Διεμβολισμού του ΛΑΟΣ για τον επαναπατρισμό στη Ν.Δ. ακροδεξιών ψήφων.

•    Δημιουργίας φόβου στους πολίτες, για να αποδεχτούν ευκολότερα περιορισμό των κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων τους και κλίματος συκοφάντησης του ΣΥΝ που είναι συνεπής υπερασπιστής αυτών  των δικαιωμάτων.

•    Προσωπικής ιδιοτελούς προσπάθειάς του στον ανταγωνισμό των σταυρών σε σχέση με συνυποψήφιους του κόμματός του στη Βʼ Αθηνών.

Ό,τι όμως και να λένε ο Πολύδωρας, ο Καρατζαφέρης και τα ακροδεξιά παπαγαλάκια τους, εμείς στο ΣΥΝ δεν θα πάψουμε να είμαστε «φωλιά δημοκρατίας, ειρήνης, ελευθερίας και υπεράσπισης κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων» είτε αυτά παραβιάζονται από το κράτος και την αστυνομία, είτε από τους εργοδότες, είτε από τη δικαιοσύνη, είτε από το παρακράτος και τους παραμηχανισμούς της ημέρας ή και της νύχτας.  

To Γραφείο Τύπου