Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
21/06/2007

Όχι στον εμπαιγμό των συμβασιούχων! Δήλωση Δημ. Στρατούλη για τις σημερινές κινητοποιήσεις των συμβασιούχων των ΟΤΑ και του Υπουργείου Πολιτισμού

Στις σημερινές κινητοποιήσεις των συμβασιούχων των ΟΤΑ και του Υπουργείου Πολιτισμού παραβρέθηκε ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος εργατικής πολιτικής του ΣΥΝ και δήλωσε τα εξής:

«Η άρνηση του Υπουργού Εσωτερικών κυρίου Παυλόπουλου να συναντήσει αντιπροσωπεία συνδικαλιστών των συμβασιούχων που περίμεναν μέσα στον καύσωνα και στους οποίους έχουν ήδη κοινοποιηθεί οι απολύσεις τους, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, αποτελεί πολιτικό ατόπημα.

Ο κύριος Παυλόπουλος και η κυβέρνηση θα πρέπει να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από την απόφαση σκοπιμότητας του Αρείου Πάγου και τις «καλές» υπηρεσίες του Προέδρου του και να πάρουν νέα πολιτική και νομοθετική πρωτοβουλία για την οριστική τακτοποίηση των συμβασιούχων και για την εκπλήρωση των προεκλογικών υποσχέσεων του κυρίου Καραμανλή.

Ο ΣΥΝ στήριξε από την αρχή και θα στηρίξει μέχρι την τελική δικαίωση τους αγώνες των συμβασιούχων στη Βουλή, στους δρόμους και στα δικαστήρια».

To Γραφείο Τύπου