Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
03/07/2007

Δήλωση του Δ.Στρατούλη σχετικά με όσα είπε σήμερα ο Π.Βουρλούμης για την COSMOTE, την ΟΤΕΝΕΤ και για άλλα θέματα του Ομίλου ΟΤΕ

Σχετικά με όσα είπε σήμερα ο Π. Βουρλούμης για την COSMOTE, την ΟΤΕΝΕΤ και για άλλα θέματα του Ομίλου ΟΤΕ, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, δήλωσε τα εξής:

«Οι επιδιώξεις του κυρίου Βουρλούμη για μία μετοχή στον Όμιλο ΟΤΕ, για απορρόφηση της ΟΤΕΝΕΤ από τον ΟΤΕ, αλλά και για το κλείσιμο πολλών εμπορικών καταστημάτων του έρχονται ως συνέχεια της πρόσφατης εκχώρησης μετοχών του ΟΤΕ, που είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη ιδιωτικοποίησή του. Επιπλέον, προετοιμάζουν με αυτό τον τρόπο τον ΟΤΕ για το επόμενο και τελευταίο βήμα, για την εκχώρησή του σε στρατηγικό επενδυτή, δηλαδή σε ξένη τηλεπικοινωνιακή πολυεθνική.

Μία όμως τέτοια εξέλιξη θα παραδώσει το στρατηγικό κλάδο των τηλεπικοινωνιών της χώρας μας σε ξένα ιδιωτικά συμφέροντα με ανεπίστρεπτες συνέπειες στην οικονομία, τους καταναλωτές, την εθνική κυριαρχία και την τεχνολογική ανάπτυξη της χώρας.

Ο ΣΥΝ καλεί τους εργαζόμενους να ενεργοποιηθούν για την αποτροπή αυτού του εθνικού εγκλήματος, που αποτελεί ξεπούλημα του ίδιου του μέλλοντος της χώρας μας».

To Γραφείο Τύπου