Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
05/07/2007

O Αλέκος Αλαβάνος στο Αϊβαλί και τη Μυτιλήνη το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιουλίου 2007 - Κοινές εκδηλώσεις ειρήνης του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και του ODP Τουρκίας για την αμοιβαία μείωση των εξοπλισμών Ελλάδας - Τουρκίας

Κοινές εκδηλώσεις ειρήνης πραγματοποιούν στο Αϊβαλί και στη Μυτιλήνη το Σαββατοκύριακο ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και το Κόμμα Ελευθερίας και Αλληλεγγύης (ODP) της Τουρκίας, με κύριο θέμα την κοινή τους πρόταση για την αμοιβαία μείωση των εξοπλισμών και στρατιωτικών δαπανών Ελλάδας - Τουρκίας.

Ειδικότερα, το Σάββατο, 7 Ιούλη 2007, ώρα 1:00 μ.μ. το ODP οργανώνει διάσκεψη σε κεντρική αίθουσα στο Αϊβαλί. Αντίστοιχη εκδήλωση οργανώνει η Ν.Ε. Λέσβου του ΣΥΝ την Κυριακή 8 Ιουλίου, ώρα 10:30 π.μ. στο Εμπορικό Επιμελητήριο στην Μυτιλήνη.

Στη διάρκεια των εκδηλώσεων ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος και ο Πρόεδρος του ODP Κεμάλ Ουλουσαλέρ θα δώσουν στη δημοσιότητα κοινή διακήρυξη. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις κοινωνικών παραγόντων και μηνύματα αριστερών κομμάτων και φιλειρηνικών οργανώσεων της Ευρώπης.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Εξωτερικής Πολιτικής του κόμματος Π.Τριγάζη, θα φθάσει στη Μυτιλήνη την Παρασκευή το βράδυ, την Κυριακή το πρωί θα μεταβεί στο Αϊβαλί, απʼ όπου θα επιστρέψει το βράδυ. Από τη Μυτιλήνη θα αναχωρήσει για την Αθήνα την Κυριακή το απόγευμα.

To Γραφείο Τύπου