Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
23/08/2007

Συνάντηση Γ.Τόλιου με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Μεγάρων

Ο Γιάννης Τόλιος, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ- (ΣΥΡΙΖΑ) στην Περιφέρεια Αττικής, συνοδευόμενος από στελέχη του ΣΥΝ Μεγάρων (Ν.Τσιαντό, Π.Στρατούρη, Γ.Δουλγεράκη, κα.), είχε πολύωρη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ε.Κ. Μεγάρων, Αλ.Μουστάκα και τα μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου (Π.Δρομπόζη, Π.Στρατούρη, Θ.Παπανίκος, Γρ.Μπίμπα, Δ.Φίλη, κά).

Στη συνάντηση έγινε συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην περιοχή (οικοδόμοι, ιδιωτ. υπάλληλοι, οδηγοί και χειριστές, δασοπυροσβέστες, οικονομικοί μετανάστες, κά), καθώς επίσης για τα γενικότερα προβλήματα, (μισθούς, ακρίβεια, ανεργία, ασφαλιστικό, απασχόληση νέων, κά).

Ο Γιάννης Τόλιος τόνισε ότι ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων, στηρίζει τα δίκαια αιτήματα τους και τις αγωνιστικές τους διεκδικήσεις. Τόνισε επίσης ότι η εκλογική του ενίσχυση, θα συμβάλλει αποφασιστικά στην καλύτερη υπεράσπιση των συμφερόντων τους μέσα κι έξω από τη Βουλή.

Η Τοπική Επιτροπή του  ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ