Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
13/10/2005

Ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΝ Χαλκιδικής για τα μεταλλεία Κασσάνδρας

Έγκαιρα ο ΣΥΝ και σε κεντρικό και σε τοπικό επίπεδο είχε επισημάνει τα προβλήματα που θα δημιουργούσε η «περίεργη» σύμβαση πώλησης των μεταλλείων «Κασσάνδρας», παραμονές των τελευταίων εκλογών. Μνημείο «πολιτικής ευπρέπειας» και «πολιτικής σταθερότητας» παραμένουν οι διάλογοι μεταξύ πρώην και νυν κυβερνώντων κατά τη συνεδρίαση της Βουλής στις 8-1-04 (Σύνοδος Δ Συνεδρίαση Ν ΣΤ).

«Σοβαρό επενδυτικό σχήμα» παρουσίαζε την αγοράστρια εταιρεία ο κ. ΠΑΧΤΑΣ, ως εισηγητής του ΠΑΣΟΚ. «Δράκουλα των Καρπαθίων» ονόμαζε τον Ρουμάνο μεγαλομέτοχο ΦΡΑΝΚ ΤΙΜΙΣ ο κ. Αλογοσκούφης. «Έμπορο κοκαϊνης - ηρωίνης και πλυντήριο μαύρου χρήματος» τον ανεβοκατέβαζε ο κ. Σαλαγκούδης.

Τότε έτσι. Σήμερα αλλιώς. Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά θα την πληρώσουν οι εργαζόμενοι και ο λαός της Βόρειας Χαλκιδικής. Και ο χορός των χρηματιστηριακών παιχνιδιών καλά κρατεί. Είναι καιρός οι εργαζόμενοι να βγάλουν μόνοι τους τα συμπεράσματα για να σταματήσει πραγματικά ο οικονομικός κατήφορος και ο μαρασμός της όμορφης αυτής γωνιάς της Χαλκιδικής.

Πολύγυρος, 13/10/2005

Ο Γραμματέας της Ν.Ε.
Ασημινάρης Χρήστος

To Γραφείο Τύπου