Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
06/09/2007

Δήλωση Π. Λαφαζάνη, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ., υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ και υποψήφιος ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Β' Πειραιά, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Υπ.Οικονομίας και Οικονομικών, κ.Γ.Αλογοσκούφη, στο Thomson Financial News, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ο κ. Γ. Αλογοσκούφης, με τη συνέντευξή του στο Thomson Financial News, κατέφυγε σε ένα γενικό παραλήρημα υπέρ της ιδιωτικοποίησης των πάντων στην Ελλάδα, κατά προτίμηση στις πολυεθνικές, υπέρ της πλήρους διάλυσης των κεκτημένων εργασιακών σχέσεων, πρώτʼ απʼ όλα στον δημόσιο τομέα, και υπέρ της κατεδάφισης του ασφαλιστικού συστήματος.

Αφού οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ άνοιξαν τον δρόμο στις ιδιωτικοποιήσεις, την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων και τον περιορισμό των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, τον οποίον κλιμάκωσε τρία και πάνω χρόνια η Ν.Δ., έρχεται μετεκλογικά να ξεσπάσει ένας πραγματικός κοινωνικός εφιάλτης, αν και εφόσον ξανακυριαρχήσει το δικομματικό σύστημα.

Ο κ.Γ.Αλογοσκούφης επέλεξε - και όχι τυχαία - το Thomson Financial News για να αποκαλύψει την κρυφή για τους ιθαγενείς αλλά εφιαλτική μετεκλογική ατζέντα.

Να αποδοκιμάσουμε την κυβέρνηση και συνολικά τον δικομματισμό, τώρα, στις 16 Σεπτέμβρη, γιατί στις 17 θα είναι πλέον πολύ αργά!

To Γραφείο Τύπου