Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
08/09/2007

Ανακοίνωση Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς για νέα επίθεση στο Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού στη Νέα Σμύρνη

Ο ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης δέχθηκε επίθεση στο Εκλογικό του Κέντρο στην κεντρική πλατεία όπου «άγνωστοι» έκαψαν το πανό της κεντρικής του εκδήλωσης, έκλεψαν μικροφωνικές εγκαταστάσεις και εκλογικό υλικό. Είναι η δεύτερη επίθεση στο εκλογικό Κέντρο αυτήν την εβδομάδα και οι επιθέσεις αυτές είναι πολλές  το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Την Παρασκευή  το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε πολυπληθέστατη προεκλογική συγκέντρωση. Σε αυτήν μίλησαν υποψήφιοι Βουλευτές της Β΄ Αθήνας. Ο παλμός και ο ενθουσιασμός των συγκεντρωμένων ήταν μεγάλος.  

Πιστεύουμε ότι οι επιθέσεις αυτές γίνονται λόγω της πλούσιας δραστηριότητας του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης . Η ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Νέα Σμύρνη δεν θα σταματήσει. Εμείς δεν ανησυχούμε, δεν μπορούν να ανακόψουν τη δράση μας. Αυτοί ανησυχούν και θα πρέπει να ανησυχούν περισσότερο και για το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά, και για την περίοδο μετά τις εκλογές λόγω της ανοδικής πορείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Καταγγέλλουμε τις επιθέσεις αυτών των «σκοτεινών κύκλων».

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τα μέλη, τα στελέχη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης να αγωνιζόμαστε και να αναπτύσσουμε σημαντική πολιτική δράση στην κοινωνία μας.

Ενωτικά, Αγωνιστικά,  Αριστερά  

Αλλάζουμε το τοπίο!

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης