Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
24/09/2007

Τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το πρώτο επτάμηνο του 2007 επιβεβαιώνουν ότι το έλλειμμα του προϋπολογισμού βρίσκεται εκτός ελέγχου

Ο Παν. Λαφαζάνης, υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ και βουλευτής του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Β' Πειραιά, σχολιάζοντας την εκτέλεση του προϋπολογισμού στο πρώτο επτάμηνο, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το πρώτο επτάμηνο του 2007 επιβεβαιώνουν ότι το έλλειμμα του προϋπολογισμού βρίσκεται εκτός ελέγχου, ενώ όλα δείχνουν ότι η δημοσιονομική κατάσταση, με ευθύνη της κυβέρνησης, θα γίνει πολύ χειρότερη έως το τέλος του χρόνου.

Φαίνεται καθαρά, όπως είχαμε τονίσει, ότι ένας από τους λόγους που η κυβέρνηση προχώρησε σε εκλογές εξπρές ήταν για να κρύψει την αποτυχία της στην εκτέλεση του προϋπολογισμού.

Δυστυχώς και ανεξάρτητα από τις όποιες λογιστικές αλχημείες μετέλθει η κυβέρνηση, τη νύφη θα πληρώσουν και πάλι τα πλατιά λαϊκά στρώματα με αθέτηση κι αυτών των ισχνών κυβερνητικών υποσχέσεων και την επιδρομή με νέους φόρους.

To Γραφείο Τύπου