Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
27/09/2007

ΟΤΕ: Ώρα μηδέν

Σχετικά με την ανάδειξη Βουρλούμη ως επικεφαλής της  Cosmote, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, δήλωσε τα εξής:

«Οι εξελίξεις στη Διοίκηση της Cosmote έχουν να κάνουν με την απόφαση της κυβέρνησης να συγχωνευτεί αυτή η επιχείρηση με τον ΟΤΕ.

Η συγχώνευση αυτή δεν γίνεται με κριτήριο την ισχυροποίηση και την ανάπτυξη του ΟΤΕ -το αντίθετο μάλιστα θα τον βλάψει ανεπανόρθωτα- αλλά για να καταστεί πιο ελκυστικός σε ξένο τηλεπικοινωνιακό κολοσσό, ώστε η κυβέρνηση να μπορέσει να τον ξεπουλήσει σʼ αυτόν ευκολότερα και να τον εγκαταστήσει σʼ αυτή την επιχείρηση ως «στρατηγικό επενδυτή».

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. αξιοποιώντας και την κρίση ηγεσίας και ταυτότητας του ΠΑΣΟΚ και χωρίς να υπολογίζει τη μεγάλη μείωση των ποσοστών της στις εκλογές επιχειρεί αυτή την περίοδο να ξεπουλήσει ό,τι απέμεινε από τη δημόσια και την κοινωνική περιουσία.

Ο ενισχυμένος από το λαό ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζομένους και τους πολίτες να αντιδράσουν με κάθε τρόπο στην ολοκλήρωση του εθνικού, οικονομικού και κοινωνικού εγκλήματος της εκποίησης του ΟΤΕ.»

To Γραφείο Τύπου